Hvis du har købt en æske eller et aktiveringskort

Hvis du har købt en æske eller et aktiveringskort i en butik, skal du bruge en aktiveringskode for at aktivere programmet. Du kan finde aktiveringskoden på æsken, i dokumentationen eller på bagsiden af kortet. Aktiveringskoden er en unik række med tyve cifre og bogstaver i formatet xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Nedtællingen til udløb af et abonnement aktiveret med en aktiveringskode starter fra den dato, hvor du aktiverer programmet på den første enhed.

Hvis du har købt et aktiveringskort:

1. Åbn Min Kaspersky-webstedet på den enhed, du vil beskytte.
  2. Opret en My Kaspersky-konto eller log ind på en eksisterende konto.
  3. Under Har du allerede en aktiveringskode? på den nederste del af siden skal du indtaste aktiveringskoden i indtastningsfeltet.

Vindue til tilføjelse af en aktiveringskode for din konto

Tilføjelse af aktiveringskoden

4. Klik på Tilføj.

Hvis aktiveringskoden blev tilføjet korrekt, viser afsnittet Abonnementer abonnementspanelet.

5. Klik på abonnementspanelet.

Abonnementvindue

Abonnement-dashboards

6. Klik på Download i vinduet med abonnementsoplysninger for at downloade appen til din enhed.

Vindue til download af programmet fra din konto

Download abonnement

7. Installer programmet.

Når programmet er blevet installeret, aktiveres det automatisk i henhold til vilkårene for dit abonnement.

Hvis du har købt en æske med en installationsdisk:

1. Indsæt disken i diskdrevet.
  2. I vinduet Min Kaspersky-kontoforbindelse skal du oprette en konto eller logge på en eksisterende konto.

Vindue til at logge på kontoen fra installationsdisken

Log ind på kontoen

3. I vinduet med aktiveringskoden skal du indtaste aktiveringskoden i tekstfeltet og klikke på Fotsæt.

Vindue til tilføjelse af aktiveringskode fra installationsdisken

Knappen "Fortsæt".

Aktiveringskoden gemmes på din konto under Abonnementer.

4. Klik på Download og installer for at downloade og installere programmet på din enhed.

Vindue til download og installation af programmet

Knappen "Download og installer"

5. Installer programmet.

Når programmet er blevet installeret, aktiveres det automatisk i henhold til vilkårene for dit abonnement.

Din aktiveringskode er nu gemt på din Min Kaspersky-konto. For at beskytte en ny enhed skal du logge ind på kontoen og downloade programmet. Du kan også indtaste aktiveringskoden manuelt i programmet.